دوره 47 (1403)
دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
دوره 30 (1386)
دوره 29 (1385)
دوره 28 (1384)
دوره 27 (1383)
دوره 25 (1381)
دوره 24 (1380)
دوره 21 (1377)
دوره 18 (1374)
دوره 15 (1370)
دوره 14 (1369)
دوره 13 (1368)
دوره 11 (1365)
دوره 8 (1361)
دوره 7 (1359)
دوره 5 (1357)
دوره 4 (1356)
دوره 3 (1355)
دوره 1.32 (1353-1388)
فناوری پس از برداشت
بررسی اثر زمان نگهداری نان بربری بر ویژگی بو با استفاده ازسامانه ماشین بویایی

اسماعیل میرزایی قلعه؛ فردین ایاری سامله؛ امیر حسین افکاری سیاح

دوره 46، شماره 4 ، بهمن 1402، ، صفحه 451-429

https://doi.org/10.22055/agen.2024.45563.1704

چکیده
  نان به عنوان مهم‌ترین منبع کالری و پروتیئن در تغذیه کشور نقش و اهمیت خاصی دارا می‌باشد و ارزان بودن آن سبب شده است که در سال‌های اخیر جانشین سایر مواد خوارکی در جیره غذایی گردد. نان مسطح بیشترین آمار مصرف را بـین نان‌هـای دیگـر در ایران را به خود اختصاص داده است. نان بربری دومـین نان پرمصرف پس از نان لـواش در ایران است. بنابراین سلامت ...  بیشتر